Therese Öhman, det är jag som startat och driver Lovisedal Ekonomi som enskild firma sedan 2014. Namnet Lovisedal är faktiskt helt enkelt namnet på gården som jag bor på.

Jag började min karriär redan som 15åring, då jag extrajobbade på redovisningsbyrå och gjorde mina första konteringar här i livet. Det har nu gått mer än 12 år sedan dess, och jag är äntligen redo att göra det jag drömt om hela livet; att starta en egen ekonomiverksamhet. Jag har sedan studenten haft fyra stycken längre anställningar inom administration och ekonomi (fråga gärna efter referenser), jag har även gått Frans Schartaus KY-utbildning Ekonomiansvarig.

Min främsta styrka är min flexibilitet; jag har otroligt lä10414586_10152402527037279_7279221731810160676_ntt för att sätta mig in i ett projekt, se en helhet och ta det vidare. Jag är effektiv och en problemlösare av rang; jag vill ha allting enkelt och uppstyrt. Jag är även van vid att hålla presentationer och att hålla en nivå som alla kan ha behållning och nytta av.

Jag bor med min man och tre hästar på en liten gård i Kårsta, Vallentuna. Även det en dröm jag haft sedan barnsben som äntligen blivit verklighet. När jag inte jobbar eller håller på med hästarna så gillar jag att laga mat, hålla på med diverse handarbeten eller spela gitarr.

Välkommen till mig !