Vi är en byrå som vill ligga i framkant vad gäller digitala och tidsenliga lösningar. Vi samarbetar både med Visma och Fortnox och erbjuder våra kunder att integrera med oss i molnet. På så sätt har Du alltid tillgång till aktuella siffror, och Du väljer hur involverad du vill vara. Exempel på hur vi samarbetar med kunder i molnet:

  • Kunden loggar in själv och ställer ut fakturor från något av våra program, vi ser sedan till att allt är rätt bokfört och blir deklararerat till Skatteverket.
  • Vi tar emot leverantörsfakturor via brev och mail, scannar och arkiverar. Kunden går in (via dator, mobil eller surfplatta) och attesterar. Vi sköter betalningarna, och du har alltid tillgång till nya och gamla fakturor, vart som helst i hela världen.
  • Vi hjälper kund att ställa ut fakturor, men kunden kan gå in själv och se vad som är betalt / obetalt, och vad som är påväg in.
  • För större bolag så kan revisor få ett eget inlogg till programmet, det förenklar och spar tid vid årlig revision.

Vi har även vår mobilapp för hantering av fysiska kvitton (som kan få även den bästa att bli gråhårig..), som vi är väldigt stolta över. Fota kvittot i appen – och glöm det. Appen är kostnadsfri för alla våra avtalskunder.