Bokföring till fast pris !

Nu är jag äntligen färdig med min senaste produkt:

Bokföring till fast pris !

Jag erbjuder i dagsläget tre stycken olika paket, beroende på storleken/omfattningen av uppdraget. Small, Medium och Large; och jag tror att en övervägande del av alla företag kan passa in under någon av dessa.

Personligen förespråkar jag alltid allt som har med fastpris att göra (så länge man inte blir lurad, dvs..). För det första så håller man ett jämnt kassaflöde; du vet hur stora dina utgifter är varje månad. Och det innebär även en större kostnadskontroll, vilket i sin tur borgar för ett bättre resultat.

Jag har verkligen försökt tänka till när jag utformat mina paket. Och ni får jättegärna tycka till ! Kontaktinfo finns lite här och var på sidan, och alltid direkt till höger.

Ha det gott allihop ! Glöm inte att spread the word; Lovisedal Ekonomi är här för att stanna !